“Ik ben zo moe, zo ontzettend moe!” … ze is zichzelf compleet vergeten
4 oktober 2016

‘bij ATY training | coaching | therapie’ is mijn nieuwe bedrijfsnaam. En met de nieuwe bedrijfsnaam is er ook inmiddels een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe website ‘geboren’. Een behoorlijke vernieuwing, waar ik erg blij mee ben!

In het proces van het zoeken naar vernieuwing van mijn praktijk werd ik geïnspireerd door mijn cliënten. Zij vertelden de afgelopen jaren aan anderen dat ze ‘bij Aty’ kwamen en daar werden begeleid of gecoacht. Dat vond ik zo leuk om te horen! Dit werd dan ook de aanzet voor het idee om mijn voornaam te gaan gebruiken voor mijn nieuwe bedrijfsnaam.

bijATY-27
bijATY-25

‘bij ATY’ staat voor samen met jou zoeken naar oplossingen van een probleem, samen met jou werken aan het herstel van emotionele pijn. Ook kan ik je leren hoe om te gaan met de valkuilen in je leven en je te focussen op eigen persoonlijke groei mogelijkheden.

De nieuwe naam zegt veel van mijn persoonlijke aanpak, dat is mijn handelsmerk. Ik zet mijn professie, persoonlijkheid, creativiteit en ervaringen in om jou te helpen. Jij mag je laten zien zoals je je werkelijk voelt. Zo werken we samen op een gelijkwaardige manier aan jouw vraag waar een antwoord op gevonden moet worden.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar wat ik voor jou kan betekenen, ‘kijk en lees dan eens rond’ op mijn website www.bijaty.nl. Neem ook gerust contact met mij op via het online contactformulier of stuur een mail naar informeer@bijaty.nl. En volg mij vooral op één van mijn sociale mediakanalen facebook, twitter, linkedin, youtube of Google+.

In mijn volgende blog neem ik jullie mee naar het ontstaan van het nieuwe logo.

Ik heet je van harte welkom ‘bij ATY’!

Met krachtige groeten van ATY Hollander | therapeut en coach